?

Ituhipin köökkiloki

Kokkausta ja leivontaa kasvisten kera

Rating position

Name:
Aaltoneito
Birthdate:
2 October 1981
Location:
External Services:
Ituhipin köökkiloki on Aaltoneidon pieni projekti, jonka pääasiallinen tarkoitus on motivoida kirjoittaja kokkaamaan ja leipomaan useammin ja monipuolisemmin. Jos aikoo pitää päiväkirjaa keittiössä hääräämisestä, siellä on sitten kanssa parempi häärätä.

Kyse on siis puhdasverisestä ruokablogista, joka sisältää kirjoittajan testaamia ruoka-, juoma- ja leivonnaisreseptejä arvioiden ja yleensä myös kuvituksen kera. Reseptit ovat joko täysin vegaanisia tai lakto-ovo-vegetaristisia; kirjoittaja itse on lakto-ovo-vegetaristi, mutta on viime aikoina innostunut entistä enemmän vegaanisesta ruokavaliosta.

Aaltoneidolla on myös kolme muuta blogia (Falmawen on pääasiallinen, ja myöskin ainoa, jonka Friends-listaa seuraan aktiivisesti - en siis liitä ketään tämän LJ:n ystävälistalle. Falmawenin kautta löytää tiensä myös Biologiblogiin sekä drool!blogiin), joten tämä keskittyy vain keittiön muodostaman valtakunnan alueelle. Vaikka varsinaisesta aiheesta eli ruoanlaitosta joskus ehkä lipsutaankin, hellan äärestä ei kovin kauas poistuta.

Suosittelen lukemaan ensimmäisen merkinnän, mikäli taustat kiinnostavat enemmän.

Jokaisen reseptin alussa on pieni reseptin taustatietoja sisältävä "kortti", jonka tulkinta voi olla hankalaa ilman ohjeistusta! Kannattaa siis tutustua tulkintakaavioon.
elävä ravinto, fennoveganismi, idätys, kasvissyönti, keittokirjat, kokkaus, lakto-ovo-vegetarismi, lakto-vegetarismi, leipominen, luomuruoka, luonnonkasvien hyötykäyttö, lähialueveganismi, lähiruoka, mausteet, reseptit, ruoanlaitto, veganismi, vegetarismi

Rating position

Statistics